Ruilen en Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij jammer om te horen. We horen graag wat we kunnen verbeteren om jouw tevredenheid te garanderen. 

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling naar ons retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat. 

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen.

Stap 1: Vul het retourformulier in.

Vraag het retourformulier aan via info@heysey.nl

Stap 2: Stuur je bestelling op. 

Stuur de artikelen samen met de ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track & Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en we willen graag misverstanden voorkomen. 

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je rekening.

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je rekening staat. 

info@heysey.nl

Opmerking: de retourkosten zijn voor rekening van de koper.

Disclaimer: Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. Ook kunnen gedragen ondergoed of bh's vanwege hygiënische redenen niet retour gestuurd worden. 

Wanneer de klant het product niet heeft opgehaald bij het postkantoor hebben wij de kosten gemaakt om het product daar te krijgen en hebben wij het recht om 50% van de orderwaarde in te houden bij de refund. Mocht de klant het product alsnog willen, sturen wij voor €7,50 extra het product opnieuw naar je toe.